Zakelijk

Relatiegeschenken, kerstpakketten, champagne arrangementen en horeca. Een greep uit de mogelijkheden die CPP-Wines binnen de zakelijke markt aanbiedt. Champagne is divers en voor vrijwel ieder moment geschikt.

Relatiegeschenken en kerstpakketten

Een unieke champagne als geschenk aan je collega's, werknemers of zakenrelaties geven? Elke fles champagne heeft een eigen uniek verhaal! CPP-wines levert persoonlijk advies en heeft de mogelijkheid tot het leveren van relatiegeschenken en kerstpakketten in verschillende soorten en maten. 

Voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een meer gepersonaliseerde look, biedt CPP-wines verschillende uitbreidingsopties aan. Denk aan een verpakking met eigen design of op maat gemaakte verpakkingen om meerdere of grotere flessen in te verpakken.

Advies nodig of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@cpp-wines.nl of vul het contactformulier in en informeer naar de mogelijkheden!

Evenementen, partijen en uitjes

Champagne is een prachtige verrassing voor jouw gasten en tilt jouw evenement naar een hoger niveau. Of je het nu als welkomstdrank aanbiedt of gedurende het hele evenement schenkt, wij hebben verschillende champagnes die perfect op zichzelf te drinken zijn en door velen gewaardeerd worden.

Wij zijn te benaderen voor een breed scala aan diensten. Zo passen onze champagnes ook mooi in diverse soorten arrangementen.

Rotterdamishot.nl

CPP-wines levert champagnes aan Rotterdamishot.nl, gespecialiseerde bootverhuurder, die prachtige boten aanbiedt met de mogelijkheid tot het boeken van verschillende soorten arrangementen.

Horeca

Benieuwd of onze champagnes bij jouw horecazaak passen? Neem contact met ons op! Je kunt ons al vinden in de volgende horecazaken.

Restaurant & Winebar VINEUM, Rotterdam

Eigenaar en sommelier David Van Steenderen won de allereerste Michelin Award voor de Sommelier 2018, het NK blindproeven in 2018, de beste medium-size winelist van Europa in 2016 en eerder in 2015, 2017 en 2018 de Award of Excellence voor zijn wijnkaart, uitgereikt door het tijdschrift Wine Spectator. Bovendien heeft hij van de jaren 2015 tot op heden ieder jaar een 3-star Award ontvangen van The World Of Fine Wine. 

Prins van Terbregge, Rotterdam

Door Perswijn/Grootspraak uitgeroepen tot beste wijnrestaurant van Nederland in 2018. De Prins heeft een prachtige filosofie met betrekking tot wijn: "Wijn is rood, wit dan wel rosé. Hij is lekker of niet." De Prins schenkt maar liefst 300 wijnen, allen per glas met achterliggende gedachten: Zoveel mensen, zoveel smaken.

Bar Cava, Utrecht

Bar Cava is een bruisende bar gelegen in hartje Utrecht. Het specialiseert zich op verschillende soorten bubbels en serveert daarbij royale borrelplanken om te delen. Bij Bar Cava proef je de lekkerste bottles & bites.

Restaurant & Bar Yolo, Rotterdam

Restaurant Yolo is een boutique restaurant met een Frans-Aziatische keuken gebaseerd op het 'shared dining' concept. Bij binnenkomst wordt je blik meteen gegrepen door de prachtige bar, waar meer dan 200 exclusieve dranken worden tentoongesteld, inclusief onze champagnes. Bovendien worden onze champagne gedronken tijdens de 'Champagne afternoon tea'.  

Champagne accessoires

CPP-wines levert niet alleen diverse soorten champagne, ook champagne accessoires behoren tot ons assortiment. Denk aan kristallen glazen (van champagneglazen tot wijnglazen), stoppers en koelers. Informeer naar het huidige aanbod champagne accessoires.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid de accessoires te personaliseren met eigen logo of een eigen ontwerp. Dit is onder andere mogelijk voor stoppers, koelers en (geschenk)verpakkingen. Het is zelfs mogelijk de flessen met een eigen logo, afbeelding of speciale tekst te personaliseren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Champagnestopper/afsluiter personaiserenChampagne koelers gepersonaliseerd