COVID-19: gratis verzending op Champagne (NL). Korting wordt automatisch toegepast.

Over ons

CPP-Wines is een familiebedrijf opgericht in 2016 en houdt zich bezig met de import en distributie van Champagne.

SINDS 2001 MET PASSIE OP ZOEK NAAR HEERLIJKE CHAMPAGNES

De afgelopen 20 jaar hebben wij als familie met plezier tientallen huizen bezocht en hun Champagnes geproefd. Alleen de favorieten namen wij geregeld in veelvoud mee naar Nederland, om ze vervolgens in goed gezelschap te drinken. Onze omgeving maakte zo al snel kennis met deze favorieten en werd verliefd op onze smaak.

DE SMAAK VAN KLEINE EN ONBEKENDE CHAMPAGNEPRODUCENTEN

De zoektocht naar lekkere Champagnes stopt nooit. Met enkele honderden Champagnehuizen en producenten in de Champagne regio, is het aanbod enorm en zijn nog veel huizen niet ontdekt. CPP-Wines richt zich op het zoeken naar echte pareltjes: relatief kleine en onbekende Champagneproducenten met heerlijke Champagnes. Vaak komen wij terecht bij de onafhankelijke Champagneproducent, die eigen wijngaarden bezit en zijn eigen Champagnes produceert. 

COLLECTIE

Alhoewel wij als familie één duidelijke smaak hebben, heeft ook ieder lid van de familie zijn persoonlijke smaak, voorkeur en mening.

Deze diversiteit binnen de familie weerspiegelt de diversiteit die wij zien in onze omgeving; iedere persoon is uniek en heeft een eigen smaak en voorkeur. In onze collectie zijn om die reden lichte, maar ook krachtigere Champagnes te vinden. Allen persoonlijk door ons geproefd en geselecteerd.